Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας από το Craps

Όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι καζίνο, το να κερδίσεις στα ζάρια απαιτεί στρατηγική και πειθαρχία. Ένα πράγμα που θα πρέπει να έχουν πάντα οι παίκτες στο πίσω μέρος του μυαλού τους είναι ότι κάθε χάζι στοίχημα θα έχει πάντα ένα πλεονέκτημα σπιτιών και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που μπορεί να γίνει για να αναιρεθεί αυτό. Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τους ανθρώπους να κερδίσουν.

Η χρήση του ελέγχου των ζαριών και η διατήρηση των στοιχημάτων πάσας και come στο ελάχιστο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε σε αυτό το παιχνίδι. Μερικοί άνθρωποι κερδίζουν επίσης κρατώντας τα αρχικά τους στοιχήματα στο τραπέζι στο ελάχιστο και συνεχίζουν να ποντάρουν χρησιμοποιώντας τις αποδόσεις.

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter
Απόλυτη στρατηγική για να κερδίσεις στα ζάρια

Απόλυτη στρατηγική για να κερδίσεις στα ζάρια

Ξεχάστε όλους τους μύθους που διακινούνται για τα χάλια και ακολουθήστε τους κανόνες του παιχνιδιού, τα υπόλοιπα θα είναι ιστορία. Πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα, είναι καλό να διαβάσετε το βιβλίο κανόνων και να κατανοήσετε τη μαθηματική πιθανότητα διαφορετικών στοιχημάτων, με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να μαντέψει ποια είναι πιθανό να κερδίσουν.

Δεδομένου ότι το craps είναι καθαρά τυχερό παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι το αποτέλεσμα βασίζεται αποκλειστικά στον τρόπο ρίψης των ζαριών και συνήθως δεν υπάρχει στρατηγική για το πώς πέφτουν τα ζάρια ή ακόμα και τον αριθμό στον οποίο στηρίζονται. Υπάρχουν αφηγήσεις εκεί έξω για το πώς τα ζάρια ρίχνουν, η πίστη σε αυτά, μπορεί να είναι καταστροφική.

Απόλυτη στρατηγική για να κερδίσεις στα ζάρια
Τι γίνεται μετά την κατανόηση των κανόνων;

Τι γίνεται μετά την κατανόηση των κανόνων;

Μόλις γίνουν κατανοητοί οι κανόνες και οι ορολογίες, το επόμενο βήμα είναι ο εντοπισμός της καλύτερης στρατηγικής. Για παράδειγμα, όταν κάποιος παίζει στη γραμμή πάσας, αυτό σημαίνει ότι εμπλέκονται και άλλοι παίκτες, κάτι που δεν είναι κακό.

Κυρίως, η στρατηγική pass line παρουσιάζει καλύτερες πιθανότητες νίκης καθώς και πληρωμές. Από την άλλη πλευρά, το να παίζεις με τις πιθανότητες πάσας, φέρνει τους παίκτες σε πλεονέκτημα καθώς το πλεονέκτημα του σπιτιού σε αυτό είναι πολύ ελάχιστο. Αφού το στοίχημα πέρασμα μετατραπεί σε στοίχημα πόντων, αυτό παρουσιάζει μια ευκαιρία να τοποθετήσετε ένα στοίχημα come, το οποίο μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσετε.

Τι γίνεται μετά την κατανόηση των κανόνων;
Πιθανότητες για στοιχήματα σατανικά

Πιθανότητες για στοιχήματα σατανικά

Φυσικά, διαφορετικά στοιχήματα έχουν διαφορετικές αποδόσεις. Είναι πάντα σκόπιμο να κατανοήσετε πόσο πιθανότατα θα μπορούσε να πληρωθεί κάποιος για ορισμένα στοιχήματα προτού αποφασίσετε για το καλύτερο στοίχημα.

Τα ποσά αντιστοιχούν πάντα στην πιθανότητα να συμβεί το αποτέλεσμα. Για να κερδίσετε, δεν είναι πάντα απαραίτητο να κατανοήσετε όλα τα στοιχήματα, ειδικά όταν κάποιος είναι αρχάριος. Για να κερδίσετε στα ζάρια, το να γνωρίζετε τις πιθανότητες και το πώς λειτουργεί κάθε στοίχημα είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς κάθε κίνηση που κάνει ένας παίκτης βασίζεται στο πόσο καλά καταλαβαίνει τα δύο. Η πλοήγηση στον πίνακα γίνεται εύκολη όταν όλα αυτά είναι ξεκάθαρα.

Πιθανότητες για στοιχήματα σατανικά
Συμβουλές για να κερδίσετε στα ζάρια

Συμβουλές για να κερδίσετε στα ζάρια

Το να επιλέξετε το σωστό στοίχημα είναι το απόλυτο μυστικό για να κερδίσετε, φυσικά. Η πρώτη συμβουλή είναι να επιλέξετε είτε τα στοιχήματα περάστε/μην περάσετε είτε ελάτε/μην έρθετε. Αυτά τα στοιχήματα έχουν ένα πλεονέκτημα κάτω έδρας.

Τα άλλα στοιχήματα που σας τοποθετούν σε ένα σημείο πλεονέκτημα περιλαμβάνουν το Place 6, το Place 8, το Field 2, το Field 12. Είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγξετε σε τι στοιχηματίζουν άλλοι παίκτες πριν ξεκινήσετε. Πηγαίνοντας για στοιχήματα με ελάχιστο πλεονέκτημα σπιτιών περίπου 1,41 τοις εκατό αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσετε. Επίσης, είναι πάντα καλό να αποφεύγετε τα prop στοιχήματα και να επιμένετε στο lay και να τοποθετείτε στοιχήματα.

Συμβουλές για να κερδίσετε στα ζάρια