Βασική στρατηγική

September 1, 2021

Don't Pass Bet: Το νέο μυστικό όπλο μεταξύ των παικτών των Craps

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Το παιχνίδι Craps είναι ένα γρήγορο παιχνίδι με ζάρια με πολλές ευκαιρίες για νίκη. Ωστόσο, πολλοί παίκτες δεν μπορούν να παρακολουθούν όλες τις μεταβλητές που παίζουν σε ένα παιχνίδι με ζάρια. Από αυτή την άποψη, δεν θα βρείτε τους υπερβολικά προσεκτικούς παίκτες σε ένα τραπέζι με ζάρια. Για τον έμπειρο παίκτη, η ρύθμιση υψηλού κινδύνου και υψηλών ανταμοιβών του παιχνιδιού είναι η τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσει το μυαλό του. Εάν ανήκετε στην τελευταία κατηγορία παικτών, πρέπει να γνωρίζετε για το στοίχημα Don't Pass και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε τεράστια κέρδη σε ζάρια.

Don't Pass Bet: Το νέο μυστικό όπλο μεταξύ των παικτών των Craps

Τύποι στοιχημάτων σε Ζάρια

Οι παίκτες μπορούν να κάνουν δύο είδη στοιχημάτων σε craps, Pass Bets και Don't Pass Bets. Ακολουθεί μια ανάλυση του τι συνεπάγεται κάθε στοίχημα:

Pass Bet - Σε αυτό το στοίχημα, οι παίκτες στοιχηματίζουν με την ελπίδα ότι το αποτέλεσμα της ρίψης των ζαριών από τον παίκτη είναι είτε 7 είτε 11. Ένας βαθμός προστίθεται στο σκορ του παίκτη εάν τα ζάρια πέφτουν στους αριθμούς 4, 5, 6 , 8, 9 ή 10. Μετά από αυτό, ο σκοπευτής ρίχνει τα ζάρια σε έναν άλλο γύρο. Αυτή τη φορά το Pass Bet κερδίζει εάν το αποτέλεσμα στον πρώτο αριθμό εμφανιστεί ξανά πριν από το 7. Εάν το αποτέλεσμα της ρίψης ζαριών τελειώσει στους αριθμούς 2, 3 ή 12, οι παίκτες που έβαλαν Pass Bets στην αρχή του παιχνιδιού χάνουν τον γύρο

Don't Pass Bet - Σε αυτό το στοίχημα, τα στοιχήματα τοποθετούνται με την ελπίδα ότι η ρίψη των ζαριών έχει το αποτέλεσμα των αριθμών 2, 3 ή 12. Όπως το Pass Bet, οι παίκτες παίρνουν έναν πόντο στα αποτελέσματα των 4, 5, 6, 8 , 9 ή 10 και κερδίστε εάν ο αριθμός εμφανιστεί ξανά στη δεύτερη ζαριά ή όταν το αποτέλεσμα είναι 7

Η πληρωμή από ένα επιτυχημένο στοίχημα που δεν περνάει

Το Don't Pass Bet έχει πιθανότητα πληρωμής 1:1, η οποία είναι παρόμοια με το Pass Bet. Αν και οι παίκτες δεν μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια το αποτέλεσμα της ρίψης των ζαριών, οι πεπερασμένοι αριθμοί στο τραπέζι καθιστούν δυνατό τον υπολογισμό της πιθανότητας να ληφθούν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Το The House's Edge για τα στοιχήματα που δεν περνάνε

Τα στοιχήματα Don't Pass έχουν χαμηλότερο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα στοιχήματα Pass. Για παράδειγμα, το πλεονέκτημα του οίκου είναι 1,36% σε κάθε Don't Pass Bet. Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα αν σκεφτεί κανείς ότι η άκρη του σπιτιού είναι 0,40% σε κάθε ρολό.

Βέλτιστη στρατηγική για ζάρια με χρήση στοιχημάτων Don't Pass

Οι έμπειροι παίκτες συνδυάζουν την τοποθέτηση ενός στοιχήματος Don't Pass σε Ζάρια με άλλες στρατηγικές για να βελτιώσουν τις πιθανότητες εξαργύρωσης. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που το κάνουν αυτό είναι τοποθετώντας πολλά στοιχήματα. Με αυτόν τον τρόπο, διαχέουν τον κίνδυνο. Μια άλλη κρίσιμη συμβουλή είναι να διατηρήσετε το αρχικό στοίχημα σε χαμηλά επίπεδα και να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης τοποθετώντας πιθανότητες μετά τον καθορισμό του σημείου στην αρχική ρίψη ζαριών.

συμπέρασμα

Παίζοντας Craps σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και πιθανώς να κερδίσετε χρήματα. Με τις στρατηγικές που συζητήθηκαν παραπάνω, μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας σε ζάρια και να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες. Μην ντρέπεστε να πάτε ενάντια στον κανόνα. Αν και οι περισσότεροι παίκτες τοποθετούν στοιχήματα Pass, η μοναδική σας προσέγγιση χρησιμοποιώντας ένα στοίχημα Don't Pass θα σας βοηθήσει να κερδίσετε όταν άλλοι χάνουν.

undefined is not available in your country. Please try:
The Thrilling World of Cryptocurrency Craps: A Guide to Rolling Digital Dice
2024-05-11

The Thrilling World of Cryptocurrency Craps: A Guide to Rolling Digital Dice

Νέα