Νέα

September 15, 2021

Crapless Craps: The New Look of Craps

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Από καιρό σε καιρό, οι προγραμματιστές λογισμικού μεταμορφώνουν τα υπάρχοντα παιχνίδια για να αποκτήσουν νέα εμφάνιση και να γίνουν πιο διασκεδαστικά. Το Craps δεν έχει μείνει έξω. Αυτή η επισκόπηση θα επισημάνει μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά και τους κανόνες στο παιχνίδι Crapless Craps (Never Ever Craps).

Crapless Craps: The New Look of Craps

Crapless Craps: Insights

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσουν τους παίκτες, οι προγραμματιστές λογισμικού καζίνο συνεχίζουν να εφευρίσκουν εκ νέου υπάρχοντα παιχνίδια. Μια ανατροπή εδώ και μια στροφή εκεί είναι το μόνο που χρειάζεται για να ανανεώσετε τα παλιά παιχνίδια. Από αυτή την άποψη, εισήχθη μια νέα μορφή craps. Ευρέως γνωστό ως Crapless Craps ή Never Ever Craps, η τελευταία παραλλαγή των craps συνοδεύεται από περίεργα κανόνες. Ρίξτε μια κλεφτή ματιά στο τι χρειάζεται για να παίξετε το παιχνίδι στις ενότητες που ακολουθούν παρακάτω.

Πώς διαφέρουν τα Crapless Craps από τα Normal Craps

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τα craps, θα παρατηρήσετε αρκετές διαφορές μεταξύ του αρχικού παιχνιδιού και του Crapless Craps. Ακολουθεί μια περίληψη των πιο αξιοσημείωτων διαφορών:

 • Οι αριθμοί πόντων στο Crapless Craps είναι διαφορετικοί από τους αριθμούς πόντων στο αρχικό παιχνίδι. Είναι 2, 3, 11 και 12. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να πάρουν 11 και 3 σε δύο πιθανά αποτελέσματα

 • Τα Crapless Craps έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν ένα 7 σε σύγκριση με τα παραδοσιακά craps. Καθώς τέτοιοι παίκτες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν. Λόγω αυτού, το πλεονέκτημα του σπιτιού στο Crapless Craps είναι τετραπλάσιο από το τυπικό παιχνίδι craps

 • Δεδομένου ότι το 7 εμφανίζεται πιο συχνά, οι παίκτες που στοιχηματίζουν περάσματα έχουν λιγότερες πιθανότητες να κερδίσουν. Λάβετε υπόψη ότι τα στοιχήματά τους κερδίζουν όταν ο σκοπευτής ρίχνει συνεχώς τον αριθμό του πόντου πριν φτάσει στο 7

 • Μόλις ο πόντος καθοριστεί στο 6 ή στο 8, οι πιθανότητες νίκης αυξάνονται αφού οι δύο αριθμοί μπορούν να εμφανιστούν πέντε φορές. Σε αυτό το σημείο, το 5 ή το 9 μπορεί να εμφανιστεί τέσσερις φορές ενώ το 4 ή το 10 μπορεί να εμφανιστεί τρεις φορές.

Αποδόσεις και στοιχήματα σε Crapless Craps

Η διάταξη στον πίνακα Crapless Craps διαφέρει από τα κανονικά craps. Στο αρχικό παιχνίδι, ο πίνακας έχει σημάδια 4,5,6,8,9 και 10 πόντων, ενώ ο πίνακας χωρίς ίχνη σημειώνεται με 2,3,4,5,6,8,9,10,11 και 12. Τα στοιχήματα Don't come και Don't Pass είναι παρόμοια, με τη μόνη διαφορά ότι τα στοιχήματα Come τοποθετούνται σε πόντους.

Πώς υπολογίζονται οι πιθανότητες

Οι πιθανότητες στα Crapless Craps υπολογίζονται σύμφωνα με τη δυνατότητα κύλισης ενός αριθμού σημείων έναντι της κύλισης ενός 7. Ακολουθεί μια περιεκτική περιγραφή των δυνατοτήτων για κάθε αριθμό πόντων:

 • 6 ή 8 – 6:5
 • 5 ή 9 – 3:2
 • 4 ή 10 – 2:1
 • 3 ή 11- 3:1
 • 2 ή 12 – 6:1

The House Edge στα στοιχήματα Don't Come

Σύμφωνα με τον τρόπο που έχει στηθεί το παιχνίδι, το σπιτάκι είναι 5,382%. Ωστόσο, ο συνδυασμός του στοιχήματος με ένα στοίχημα δωρεάν αποδόσεων είναι δυνατός και φέρνοντας το πλεονέκτημα του σπιτιού στο 2,94%. Ο συνδυασμός του house edge στο don't ass στοιχήματα με δωρεάν αποδόσεις έχει τις ακόλουθες δυνατότητες για τους παίκτες:

 • 1.042 ακμή σπιτιών – 5x αποδόσεις
 • 1.538 ακμή σπιτιών – 3x αποδόσεις
 • 2.018 ακμή σπιτιών – 2x αποδόσεις
 • 2.396 ακμή σπιτιών- 1x απόδοση

Τοποθετήστε στοιχήματα σε Crapless Craps

Όπως και στο αρχικό παιχνίδι craps, οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στα Crapless Craps και να προβλέψουν το αποτέλεσμα ενός συγκεκριμένου αριθμού πριν από την πλήρωση του 7. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα Crapless Crap επιτρέπουν επιπλέον στοιχήματα θέσης στα 2,3,11 και 12.

Ακραία εξωτερικά στοιχήματα

Ειδικά στοιχήματα γνωστά ως ακραία εξωτερικά στοιχήματα υπάρχουν στα Crapless Craps. Το πλεονέκτημα σε αυτά τα στοιχήματα έχει ως εξής:

 • Αριθμοί 6 και 8 – 1,52%
 • Αριθμοί 5 και 9 – 4%
 • Αριθμοί 4 και 10 – 6,67%
 • Αριθμοί 2 και 12- 7,143%
 • Αριθμοί 3 και 11 - 6,25%

Crapless Craps Bets Εξάσκηση

Παίζοντας Crapless Craps χρειάζεται κάποιος να δει τη μεγαλύτερη εικόνα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αυξημένες πιθανότητες να κερδίσετε τοποθετώντας περισσότερα στοιχήματα. Ωστόσο, προσέξτε το υψηλό πλεονέκτημα σε στοιχήματα όπως 2 και 12 συν 3 και 11.

συμπέρασμα

Μερικές φορές, είναι καλό να δοκιμάζετε κάτι νέο. Το Crapless Craps μπορεί να σας δώσει μια εντελώς μοναδική εμπειρία, εάν έχετε συνηθίσει στο συνηθισμένο παιχνίδι craps. Δοκιμάστε το σήμερα για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε με περισσότερα στοιχήματα θέσης.

undefined is not available in your country. Please try:
The Thrilling World of Cryptocurrency Craps: A Guide to Rolling Digital Dice
2024-05-11

The Thrilling World of Cryptocurrency Craps: A Guide to Rolling Digital Dice

Νέα